servis

Servisno prodajni centar S.P.C. - PB Nitom, posluje u okviru kompanije PB Nitom d.o.o. kao ovlašćeni servis renomiranih proizvođača: Bira, Končar, Metalec i Süsler - kako bele tehnike tako i drugih krupnih kućnih aparata, bojlera i klima uređaja.

Kod nas možete servisirati: veš mašine, sudo mašine, mašine za sušenje veša, električne, plinske i kombinovane šporete, rerne, mini elektrike i rešoe, samostojeće ili ugradne - kao i šporete na čvrsto gorivo i bojlere, bilo da su van ili u garantnom roku. Osim servisa kao i redovnog održavanja, kod nas možete kupiti i originalne rezervne delove i repro materijal po povoljnim cenama i uz odloženo plaćanje. Ogroman broj zadovoljnih klijenata je najbolja garancija Vašeg zadovoljstva saradnjom sa nama.

Znajte da je nestručan majstor i najskuplji majstor, zato Vam nudimo uslugu servisa i održavanja nešeg profesionalnog, ovlašćenog, stručnog, pozdanog, brzog i kvalitetnog servisa, koji će na licu mesta ili u našem servisu izvršiti detkciju, popravku ili održavanje vaše opreme ili uređaja. Postoji mogućnost prodaje i ugradnje isključivo originalnih i atestiranih rezervnih delova i repromaterijala uz garanciju našeg servisa.

Firmama i pravnim licima nudimo i mogućnost sklapanja ugovora za redovno održavanje i servisiranje, sa raznim pogodnostima, izlazak na lice mesta, prioritetnog odziva, obuka i stručna pomoć, mogućnost savetovanja i konsultacija telefonskim putem.

B2B PRIJAVLJIVANJE

Email:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku? Napravite nalog