Proizvodi

close
EURODEAL d.o.o Veleprodaja - Gvožđara Adresa: Ruzmarina 21 Niš Telefon: +(381) 18 571 971        EURODEAL - Čalije Adresa: Hrizentema 19 Niš Telefon: +(381) 18 571 971       
sort proizvodi

O nama

 

Preduzeće je osnovano 1993. godine u cilju snabdevanja firmi koje se bave prodajom i preradom materijala od metala.

Eurodeal je danas posle 27 godine rada postao vodeći dobavljač većine trgovina metalnom robom u južnom i istočnom regionu. .

Distributivna mreža je organizovana i pozicionirana tako da predstavlja jaku prednost u odnosu na konkurenciju. U distribuciji robe koja se obavlja iz dva distributivna centra učestvuju desetak viljuškara i desetak vozila različite nosivosti i gabarita koji godišnje predju preko 200 hiljada kilometra

Kontinuirani razvoj prodaje i usaglašavanje sa potrebama tržišta omoguićilo je i zdravu stopu rasta na godišnjem nivou od 10-15% u odnosu na prethodnu godinu.

Posebnost preduzeća je mogućnost sečenja limova i cevi na makazama i CNC plazmom.

Cilj preduzeća je da kroz jačanje postojećih i razvijanje novih konkurentskih prednosti zauzme još bolju poziciju jednog od bitnih dobavljača u metalnom sektoru našeg regiona.

Ostvarenje zadatog cilja je moguće samo uz stručne i osposobljene ljudske resurse koji su u potpunosti posvećeni razvoju preduzeća. U Eurodeal-u je na poslovima prodaje i distribucije zapošljeno preko 30 kvalietnih saradnika. Ovakav ljudski potencijal je osnovni garant budućeg razvoja kompanije.

U cilju postizanja zacrtanog cilja Eurodeal se trudi da zahteve svojih klijenata, poslovnih partnera ,u potpunosti ispuni i tako učvrsti ulogu nezaobilaznog saradnika u metalnom sektoru. Istovremeno , kao društveno odgovona firma Eurodeal nastoji da pruži pomoć svojim klijentima smatrajući da je svaki uspeh njegovih poslovni partnera indirektno i uspeh Eurodeal-a.

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam