O nama

Ovde ide neki tekst Ovde ide neki tekst Ovde ide neki tekst Ovde ide neki tekst

Preduzeće je osnovano 1993.godine u cilju snabdevanja firmi koje se bave
prodajom i preradom materijala od metala.

Eurodeal je danas posle 24 godine rada postao vodeći dobavljač većine trgovina
metalnom robom u južnom i istočnom regionu. .

Distributivna mreža je organizovana i pozicionirana tako da predstavlja jaku prednost u odnosu na konkurenciju. U distribuciji robe koja se obavlja iz dva distributivna centra učestvuju desetak viljuškara i desetak vozila različite nosivosti i gabarita koji godišnje predju preko 200 hiljada kilometra

Kontinuirani razvoj prodaje i usaglašavanje sa potrebama tržišta omoguićilo je i zdravu stopu rasta na godišnjem nivou od 10-15% u odnosu na prethodnu godinu.

Posebnost preduzeća je mogućnost sečenja limova i cevi na makazama i CNC plazmom .

Cilj preduzeća je da kroz jačanje postojećih i razvijanje novih konkurentskih prednosti zauzme još bolju poziciju jednog od bitnih dobavljača u metalnom sektoru našeg regiona.

Ostvarenje zadatog cilja je moguće samo uz stručne i osposobljene ljudske resurse koji su u potpunosti posvećeni razvoju preduzeća. U Eurodeal-u je na poslovima prodaje i distribucije zapošljeno preko 20 kvalietnih saradnika. Ovakav ljudski potencijal je osnovni garant budućeg razvoja kompanije.

U cilju postizanja zacrtanog cilja Eurodeal se trudi da zahteve svojih klijenata, poslovnih partnera ,u potpunosti ispuni i tako učvrsti ulogu nezaobilaznog saradnika u metalnom sektoru. Istovremeno , kao društveno odgovona firma Eurodeal nastoji da pruži pomoć svojim klijentima smatrajući da je svaki uspeh njegovih poslovni partnera indirektno i uspeh Eurodeal-a.

  • Step Udruzenje Wageninternational Lav Auto Dimnicar
  • Trnava Promet Grand Kafa Soko Stark Soko Stark

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama. Prihvatam

B2B PRIJAVLJIVANJE

Email:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku? Napravite nalog