O nama

Ovde ide neki tekst Ovde ide neki tekst Ovde ide neki tekst Ovde ide neki tekst

Preduzeće je osnovano 1993.godine u cilju snabdevanja firmi koje se bave
prodajom i preradom materijala od metala.

Eurodeal je danas posle 24 godine rada postao vodeći dobavljač većine trgovina
metalnom robom u južnom i istočnom regionu. .

Distributivna mreža je organizovana i pozicionirana tako da predstavlja jaku prednost u odnosu na konkurenciju. U distribuciji robe koja se obavlja iz dva distributivna centra učestvuju desetak viljuškara i desetak vozila različite nosivosti i gabarita koji godišnje predju preko 200 hiljada kilometra

Kontinuirani razvoj prodaje i usaglašavanje sa potrebama tržišta omoguićilo je i zdravu stopu rasta na godišnjem nivou od 10-15% u odnosu na prethodnu godinu.

Posebnost preduzeća je mogućnost sečenja limova i cevi na makazama i CNC plazmom .

Cilj preduzeća je da kroz jačanje postojećih i razvijanje novih konkurentskih prednosti zauzme još bolju poziciju jednog od bitnih dobavljača u metalnom sektoru našeg regiona.

Ostvarenje zadatog cilja je moguće samo uz stručne i osposobljene ljudske resurse koji su u potpunosti posvećeni razvoju preduzeća. U Eurodeal-u je na poslovima prodaje i distribucije zapošljeno preko 20 kvalietnih saradnika. Ovakav ljudski potencijal je osnovni garant budućeg razvoja kompanije.

U cilju postizanja zacrtanog cilja Eurodeal se trudi da zahteve svojih klijenata, poslovnih partnera ,u potpunosti ispuni i tako učvrsti ulogu nezaobilaznog saradnika u metalnom sektoru. Istovremeno , kao društveno odgovona firma Eurodeal nastoji da pruži pomoć svojim klijentima smatrajući da je svaki uspeh njegovih poslovni partnera indirektno i uspeh Eurodeal-a.

  • Step Udruzenje Wageninternational Lav Auto Dimnicar
  • Trnava Promet Grand Kafa Soko Stark Soko Stark

B2B PRIJAVLJIVANJE

Email:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku? Napravite nalog