Proizvodi

close
EURODEAL d.o.o Veleprodaja - Gvožđara Adresa: Ruzmarina 21 Niš Telefon: +(381) 18 571 971        EURODEAL - Čalije Adresa: Hrizentema 19 Niš Telefon: +(381) 18 571 971       
sort proizvodi

Uslovi kupovine

Na osnovu odredbe čl.13 i čl. 27 zakona o zaštiti potrošača (sl. glasnik rs 62/2014) društvo sa ogrničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge Eurodeal svoje potrošače koji robu kupuju preko interneta obaveštava:

- Da se prodaja robe putem internet sajta Vaša adresa obavlja u okviru (link ka pdf dokumentu  rešenje sa Vašeg APR-a) registrovane delatnosti;

- Da je mail adresa za reklamacije info@eurodeal.rs;

- Da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu Vaša adresa sajta;

- Da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;

- Da je trošak isporuke na teret kupca za iznos kupovine manji od 3000 dinara, u suprotnom je dostava besplatna;

- Da poručenu robu isporučujemo u roku od 5 radnih dana na način na koji je definisan link ka stranici Isporuka ovde;

- Da se kupovina robe uz posebne cenovne pogodnosti ili cenovne podsticaje obavlja u skladu sa uslovima navedenim na internet prodavnici  adresa Vašeg sajta;

- Da potrošač robu koju kupuje preko internet prodavnice  adresa Vašeg sajta može platiti platnim karticama, uplatom na račun ili pouzećem, tj. gotovinski prilikom preuzimanja;

- Da potrošač ima pravo da isporučeni artikal zameni ukoliko je artikal oštećen ili nekompletan, na način koji je definisan (link ka stranici Reklamacije) ovde.

- Da u slučaju prijema robe potrošač ne želi da zadrži isti artikal, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstva u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu u roku od 14 dana na način koje je definisan (link ka stranici Reklamacije) ovde.

- Da obrazac o odustnaku možete preuzeti (link ka obrascu za odustatka od kupovine) ovde.

- Da za robu koja je poručena putem internet prodavnice Vaša adresa sajta potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćeni proizvod na način koji je definisan (link ka stranici Reklamacije) ovde.

- Da reklamacioni list možete preuzeti (link ka reklamacionom listu) ovde.

- Uvek pokušavamo da svaku stavku u web prodavnici imamo na zalihama, ali zbog tržišne dinamičnosti i broja prodajnih objekata koje imamo postoji mogućnost da u nekim slučajevima budu poručeni predmeti koji više nisu dostupni u našem magacinu. Ako se to desi, naša prodajna služba će Vas obavestiti putem mail-a ili telefona i ponuditi vam alternativu. Molimo Vas da uzmete u obzir da se informacije o dostupnim količinama usklađuju sa realnim stanjem na svaka 24h i da je moguće da artikal koji ste odabrali trenutno nije dostupan, o čemu će Vas naš tim obavestiti.

- Polisu privatnosti i zaštita poverljivih podataka o transakciji možete pronaći (link ka polisi privatnosti i zaštita poverljivih podataka o transakcji) ovde.

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam